2013. október 26., szombat

Judas Priest : Epitaph film az Urániában




Múlt héten péntek moziban voltam Tiborommal a Hard Rock Magazin Facebook-os jóvoltából mivel nyertem egy jegyet és a fiamat se hagyhattam ki ebből. Setlist és az albumról itt olvashatsz.
Judas Priest egy Metal legenda 40 év alatt nagyon sok jó albumot adtak ki ez a film ezt mutatja be fantasztikus formában. 50 hétig tartó világ körüli turné egyik állomása a londoni Hammersmith Apollo-ban május 26.-án került felvételre. 40 év alatt sok minden erről bővebben a Wikipédián olvashatsz.
Majd egy órával előbb érkeztünk az  Urániába kár volt, mert Tibinek is félre volt téve a jegy viszont jó volt körbe járni, mert igényes nagyon szép környezet. Film is elkezdődött megdöbbenésemre nagyon kevesen voltunk de aki ott volt maradandó élmény volt a koncert film.


Mozi mindig más élmény mint tv-n vagy pc-n nézett koncert majdnem olyan mint egy élő koncert persze azért más.. A videó és azt követő dvd korszak háttérbe szorította a mozit persze ennek anyagi oka is van.
Filmen nem egy korosodó bandát láttunk hanem igencsak ereje teljében lévőt és nagyon remélem, hogy következő album után is egyben marad majd. Rob  Halford hangja még mindig fantasztikus a gitárosok Glenn Tipton és a turnén debütált a banda legfiatalabb tagja Richie Faulkner is fantasztikus összhangban játszott. Ian Hill ( egyedüli alapító tag) basszer is ott van nagyon bár ő mindig ott van a háttérben néha kerül elő de játéka ott van alapként a bandában. Scott Travis dob szólóval is bizonyította, hogy ott van elöl a metál dobosok között. Nem emelnék ki külön számokat egészében véve a koncert film úgy, ahogy van fantasztikus volt.
Nem ugyanolyan élmény mint moziban látni de kárpótlásként érdemes megnézni a You-Tube-n is:

 

Ezúton köszönöm meg a Hard Rock Magazinnak a lehetőséget! :)   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AddThis