2012. április 10., kedd

Blaze Bayley - EGO Project koncert Club 202, 2012.o3.25

Erre a koncertre már akkor eldőlt, hogy megyünk amikor megjelent a hír, hogy jön Blaze. Eleve az is jó, hír volt, hogy az EGO-Project játszik előtte mivel még nem láttuk őket élőben persze Blaze-t se. 


Vasárnap este két fiammal mentem a Club 202-be. Blaze koncert elött csatlakozott Dani fiam barátja Marci is. 

Az indulás is nagyon jó volt a bejárattal szemben ott van Blaze árulja CD-it, pólókat, posztereket.
Dedikáltattuk a jegyeket meg a nála vásárolt posztert. Nagyon szimpatikus kedves ember Blaze kár, hogy fényképezőgép hiányában nem volt közös fotó de  így is szép emlékként marad meg bennem az este.Nyolc óra körül kezdett az EGO-Project alig voltunk egy páran hát erre én de úgy néz ki a banda se számított. Ennek ellenére egy nagyon lendületes koncertet adtak a fiúk. Azóta a Hammer mellékleteként megjelent  Puszta ököllel album többszöri meghallgatása után mondom kis hazánk nagyon jó metál bandája az EGO. Ajánlom mindenkinek és remélem Budapesten összejön nekik egy nagyobb közönség előtti koncert igazolva azt, hogy a minőségi zenére szükség van.. Ezúton kívánok a csapatnak sok sikert! :)

  
                                                      Nagyon jó a hangulat...


Gyors pakolás után jött Blaze .
Setlist a koncertről.Fantasztikus front ember, lenyűgöző színész  fantasztikus zenészekkel. 


Bandában három fő Olasz basszus gitárnál Lehmann karizmatikus külsővel és zenei tudással.
Gitáros a szintén Olasz Andrea Neri karakteresen kezelte hangszerét. 


Claudio Tirincanti ült a dobok mögött és nagyon jól adta a háttért a zenének. 


                                                 
 A banda egyedüli Holland tagja Thomas Zwijsen fiatal kora ellenére is nagyon jól beilleszkedett a többségében Olasz csapatba és hozta ő is  a magas színvonalat. Információkat a http://www.blazebayley.net/-ről vettem.
 Játszott számok közül a Maiden-s The Clansman vitte nálam a csúcs érzést szám közben szinte láttam a  csatát Skóciáért, szám végére  szinte elaléltam mondhatnám ha ez az egy szám lett volna akkor is megérte volna ott lenni de hála az égnek  nem ez az egy volt! :) Blaze-től a Silicon Messiah volt a nagy kedvenc. Minden szám a zene a banda is jó volt! Ami kevésbé volt jó a közönség 100 körüli száma volt de aki ott volt szerintem mosollyal az arcán és egy koncert élménnyel tért haza. Koncert után kijött a két gitáros is ők is dedikálták jegyeinket aminek szintén örültünk.
Két hét után is érezhető hatással volt Blaze akitől elbúcsúztunk és remélem jön még hozzánk! :)
Fényképekért köszönet T.Erikának. Linken  sok kép elérhető a koncertről. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AddThis