2011. november 26., szombat

Iced Earth koncert 2011.november. 24. Budapest. Első rész.

Kép innét.
Eljött csütörtökön az amire vártam és nem csalódtam egy fergeteges koncertet kapott az aki ellátogatott a club 202-be.  
Set lista:
1. Dystopia
2. Angels Holocaust
3. Slave to the Dark
4. V
5. Stand Alon
6. When the Night Falls
7. Damien
8. Dark City
9. The Hunter
10. Anthem
11. Declaration Day 
12. Watching Over Me
13. Dante's Inferno
14. Iced Earth

Set lista innét. Igen tudom ez a Bukaresti buli de teljesen egyezik a Budapestivel. 
Mindkét elő banda jó volt de most mélyebben nem mennék bele ismeretek hiányában.
Jöjjön az amit nehéz szavakba ölteni de azért megpróbálom. Beállítások után körülbelül 21.35-kor kezdődött a buli. Körülbelül a 6. sorban álltunk érdekes módon nagyon jó minőségű volt a hangzás ahhoz képest, hogy oldalt voltunk. Másik amit kiemelnék az a profizmus volt  de ezt az albumoknál illetve a koncerten megtapasztaltam már.  Külön most számokkal nem foglalkozom erre később visszatérek jól kidolgozva.
Most érzésekről írok amik koncert közben és utána törtek rám.
 Matt első kiválását elég nehezen dolgoztam fel és nagy öröm volt, hogy visszatért ! Egy jó albummal The Crucible Of Man-el ami jó de nem kiemelkedő! Ezt követte két nagyon jó koncert a 2008 Szigeten  meg a 2009-es a pe-csá-ba mind kettő első sorból élveztem végig ! Amikor kiderült, hogy kiszáll megint az Iced-ből sajnáltam de megértettem. 
Nyilvánosságra került ki lesz az új énekes örültem, mert megfelelőnek látszott Iced-be valónak! Októberben kijött a Dystopia egyre jobban bejött Stu Block hangja. Klip is tetszett. Eljött a koncert napja és eljött az is amire nem számítottam, hogy van énekes aki pótolni tudja Metál Ikont legalábbis számomra. Stu a bohóc az örült s elragadó, sokat dumáló, közönséget megénekeltető , Jon-t megnevettető, letérdelő, headbeng-elő, zászlót lobogtató eszméletlenül jó hangú énekes, színész és még sorolhatnám hosszan képességeit! Iced Earth meg egységesebb, összeszokottabb, felszabadult banda és most jelenleg nekem külföldi előadok közül első számú kedvencem! :) Eddig is elöl volt de most ott van legelöl a csütörtöki koncertnek köszönhetően. Írásom pár nap múlva folytatódik de egyet még leírok, hogy az Iced Earth számnál jött  a Magyar zászló Stu által lengetve hát itt majdnem sírtam mint a koncert alatt többször is kerülgetett ez az érzés az örömtől és a meghatottságtól. :)
Képeket itt találtok! Későbbiek a neten még keresek következő írásomban remélhetőleg lesznek fotók is! Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AddThis