2010. május 17., hétfő

Elhunyt Ronnie James Dio.

R. I. P.  DIO  1942-2010
Elég régóta fontolgatom egy rock-metal zenei blog megkezdését a gasztro blogom mellett de mindig jött az, hogy úgy se érdekelne senkit stb. De ma reggel felmentem a Myvip-re a Wisdom klubba és ott Deli Gabi barátom írását megláttam, hogy:
Ma reggel elhunyt Ronnie James Dio. Nyugodjék békében! Nem akartam elhinni de sajnos körbe nézve a rockzenei portálok között : I T T  és I T T sajnos igaznak bizonyult a hír! Szinte a Rainbow kezdete óta követem pályafutását és elejétől kezdve rajongója lettem és az is maradok míg élek. Ha csak magamnak fogom írni a blogot akkor is mindig ő fog eszembe jutni a blogról. Betéve egy-egy albumot amin ő énekelt.
Akár Elf, Rainbow, Black Sabbath akár DIO bármelyiket szívesen hallgatva emlékezve rá.
Ajánlom ezt a blogot Ronnie James Dio emlékének!  Végig könnyekkel küszködve most itt zárom soraimat de folytatom ígérem...
 

4 megjegyzés:

  1. Gyönyörű indítás!

    Köszönöm, hogy ezen szép sorok között valahol én is megbúvok! :) Várom a folytatást. Egész biztos vagyok benne, hogy hasonló értékekkel bírnak majd az elkövetkezendő napok-hetek-hónapok-évek-évtizedek bejegyzései is. Amíg nyilvános lesz a blog azt hiszem, hogy nem magadnak fogod írni! :)

    Deli Gabi barátod :)

    VálaszTörlés
  2. Kedves Marianna! Hát Tőled tudtam meg ma reggel ezt a szomorú hírt. Nem is nagyon tudok megszólalni, mert erre én sem (ahogy annyian mások sem) voltam felkészülve. Jó nagy dráma kellett, hogy elindítsd ezt a blogod; amit ezentúl én is mindig kíváncsian olvasok!

    barátod, Baines kapitány

    VálaszTörlés
  3. Baines kapitány nagyon szomorú ez a hír! Sajnos!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AddThis