2011. április 8., péntek

Wisdom: Judas



At The Gates album óta, ami 2007-ben jelent meg jó sok víz lefolyt a Dunán. Hosszú idő telt el azzal, hogy a Wisdom megfelelő énekest keresett. Úgy nézett ki, hogy a szerencse is elpártolt a  bandától. Míg a tavalyi évben megtalálták azt akit kerestek! Tavaly 10 koncertet adtak N.G. The Mask néven futó énekessel.  Jó volt hallani a hangját ha csak fél órára is a Pecsába már akkor sejthető volt amit most már tudunk, hogy egy nagyon jó hangi adottságokkal rendelkező énekest találtak Nagy Gábor személyében.
Februárban  a Live Forevermore klip is megjelent itt már bemutattam! Persze az énekes még maszkban de a hangja kiállása teljesen Wisdom-hoz illőnek bizonyult! Itt leírom teljesen elfogult vagyok de ez annak köszönhető, hogy 2003 óta nagy kedvencem a Wisdom! Zeneileg egyetlen albumukban koncertjükben nem csalódtam! Persze rám tört némi türelmetlenség is album  várása közben de ez a múlt heti album megjelenés óta el is múlt! Azóta nem számoltam de már húsz felett járok a meghallgatások számát nézem!
Szerelem ez első hallásra! Mind az albumba és az énekhangba!
Most jöjjenek a számok egyenként!
Fallin' Away From Grace:  Tipikus első nóta odavág rendesen jó gitár, dob, kórus témák. Én ezzel nyitnám a koncerteket. Tömeg tutira beindulna!
Somewhere Alone: Esőre kedvenc volt és az is maradt!  Jól énekelhető kimondottan metál sláger! Haha!
Age Of  Lies: Nagyon dallamos !
Live Forevermore:  Ez amit kívülről fújtam. Klip is elsőre bejött meg huszadszorra is!
Wander The  World: Tetszik a gitár ahogy indít , végig hangulatos! :)



Heaven And Hell: Csodás már a címe miatt is aki ismer tudja, miért!
Silent Hill: Pörgős sok kórusos nóta! Nagyon jó dob témával!
Al The Gates : Imádott nóta ahogy Kiss Zolit is imádom! NG. is jól hozza a témákat ! Wisdom se felejtette még el hogy kell játszani! :D Zúzós!
The Prodigal Son: Jó az ének és a banda közti összhang!
Judas: Lehidaltam az indítástól! Nagyon ott van mind a két  énekes! Mats Levén hangja tudtuk, hogy jó a hangja de Gáborunké is csúcs!

Összességében zeneileg hangilag is egy nemzetközi szintű albumot kaptunk ingyen a HammerWorld ajándék cd mellékleteként!
WISDOMMETAL IS THE LAW !!!!!


2011. április 5., kedd

Wisdom Fan Club találkozó





Mint előző írásomban utaltam rá  WFC találkozó volt április 3.-án. Nyolcan voltunk: Kriszti, Jani, Gabi, Hege, Bence, két fiam Dani, Tibor és jó magam . Mint a képek is bizonyítják, hogy nagyon jó hangulatban telt el!  Én már nagyon várom a következőt! :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AddThis